Prelegenci – Kinga Hankiewicz

Kinga Hankiewicz – Business Development Manager w KANTAR POLSKA, to prawdziwa entuzjastka pracy z danymi, związana z branżą marketingową od ponad 10 lat. Doświadczenie zdobywała m.in. w agencji marketingowej, gdzie jako Account Managerka przeprowadzała kampanie dla takich marek, jak Mastercard, Canon czy Whirlpool. Swoją miłość do danych i wyciągania z nich wniosków rozwijała w Google jako strateżka współpracująca z agencjami digitalowymi. Obecnie jako Business Development Managerka w Kantar wspiera klientów w implementacji zaawansowanych narzędzi analitycznych, które pozwolą im zidentyfikować pojawiające się trendy, zrozumieć potrzeby konsumentów, efektywnie planować budżet marketingowy i rozwijać biznes.

Podczas Dni Otwartych Pani Kinga poprowadzi wykład, a następnie weźmie udział w panelu dyskusyjnym na temat: Globalnych trendów żywieniowych i ich wpływie na branżę piekarniczo-cukierniczą. Potrzeby i preferencje konsumentów zmieniają się coraz szybciej, napędzane rosnącą dbałością o zdrowie i świadomością, jak to, co jemy, wpływa na naszą kondycję i samopoczucie. Nie bez znaczenia jest też rosnący niepokój i gotowość do podejmowania działań z myślą o ochronie środowiska naturalnego, która nie słabnie nawet w obliczu trudnych warunków ekonomicznych. Dodatkowo, podróże, programy kulinarne i dostęp do inspiracji online, potęgują potrzebę dostarczania nowych doświadczeń i eksperymentowania.

Jak te trzy podstawowe potrzeby wpływają na pojawiające się trendy? Jakich produktów poszukują konsumenci, co jest dla nich ważne, na co są gotowi? Jak globalne trendy związane z żywnością mogą wpłynąć na branżę piekarniczo-cukierniczą w Polsce i jak dostosować ofertę do aktualnych oczekiwań klientów?

Zapraszam wszystkich ciekawych, głodnych inspiracji i gotowych do wdrażania innowacji.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *