Chococabin 4.0 & Hot Storage to kabina do natrysku ze stanowiskiem roboczym do dekoracji i komorą przechowalniczą z kontrolowaną temperaturą. CHOCOCABIN 4.0 to technologiczny i innowacyjny produkt do każdej pracowni i cukierni, rozwiązujący większość typowych problemów związanych z natryskiwaniem pistoletem ze sprężonego powietrza masła kakaowego, żelatyny, żółtka jaj i zamszy.
Dzięki rewolucyjnemu zastosowaniu specjalnie opracowanego systemu podwójnych filtrów. Chococabin 4.0 umozliwia natryskiwanie dowolnego rodzaju produktów bez rozprzestrzeniania niepożądanych pyłów wokół obszarów roboczych, co gwarantuje najlepszy poziom czystości w Twojej pracowni. Filtry można łatwo wyjąć w celu regularnego mycia i/lub wymiany. CHOCOCABIN 4.0 wyposażony jest w blat ze stali nierdzewnej oraz system oświetlenia LED.
Do podstawy CHOCOCABIN 4.0 można dodać Hot Storage, zamontowany na kółkach. Komora do przechowywania zapewni idealne środowisko dla wszystkich produktów do natrysku (zapewniając najlepszą gęstość podczas operacji natryskiwania) i wszystkich niezbędnych akcesoriów. Temperaturę można monitorować za pomocą cyfrowego ekranu zamontowanego na panelu przednim. Komora wyposażona jest także w prowadnice na 14 blach piekarniczych o standardowym rozmiarze (400 x 600 mm).