10 stref wystawienniczych

Podczas tegorocznych Dni Otwartych zapraszamy Was do aż 10 stref wystawienniczych. We wszystkich prezentowane będą nowości produktowe oraz odbędą się pokazy technologiczne. Będziecie mieli okazję spotkać się z naszymi dostawcami, poznać działanie maszyn oraz porozmawiać ze specjalistami z branży. W każdej będzie możliwość skorzystania z wyjątkowych promocji – pamiętajcie, że w tym roku promocje będą aktywne wyłącznie dla osób obecnych na Dniach Otwartych i tylko w dniach ich trwania, tj. 19-20 września!

Do jakich stref Was zaprosimy?

SUPER FOOD rozwiązania, które przyciągną do Twojego biznesu klientów znających się na jakości produktów

OPAKOWANIA opakowanie ma znaczenie – poznaj najnowsze trendy i wymogi związane ze znakowaniem produktów

PASTY I BARWNIKI pokazy technologiczne ze świadomego zastosowania barwników i past w cukiernictwie

CZEKOLADA najnowsze trendy oraz produkcja draży na bazie czekolady i bakalii

HoReCa w tej strefie znajdziesz słone i słodkie przekąski. Technologia mrożenia szokowego żywności

BAKALIE, ZIARNA I PRZYPRAWY niezbędne dodatki w każdej piekarni i cukierni – poznaj nasze propozycje

LODY lody po sezonie – rożki, maszyny dozujące do kubeczków, przygotowanie pod sprzedaż impulsową

ZIMA stollen, piernik, panettone – sezonowe przysmaki z całego świata

NAPOJE wyborna kawa, lemoniady, mocktaile – inspirujące aplikacje w światowym stylu

DEKORACJE dodatki, dzięki którym nawet niedoświadczony cukiernik stworzy doskonałe desery

last but not least STREFA WIEDZY z wystąpieniami prowadzonymi przez inspirujących ekspertów w branży.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *